Training en Coaching

Chessman BV is in 2007 opgericht vanuit de gedachte dat samenwerking gericht op een helder doel leidt tot de ontwikkeling van medewerkers en betere resultaten voor de organisatie.

Wij zijn actief op het gebied van Interim management, Onderwijs en Training&Coaching. Deze activiteiten worden in een Business to Business omgeving en in het Onderwijs uitgevoerd

Missie:

Vanuit kennis en passie werken wij aan de ontwikkeling van mensen.

image004“ Educatie is het krachtigste wapen dat we kunnen gebruiken om de wereld te veranderen”

(Nelson Mandela)

De afgelopen jaren hebben wij eigen trainingen ontwikkeld:

  1. Verkoopteams; opbouwen, verbeteren en onderhouden (4 dagdelen)
  2. Marketingcommunicatie; van product kenmerken naar klantvoordelen (4 dagdelen)
  3. Projectmanagement; Doelgericht en actiematig handelen (4 dagdelen)
  4. Samenwerken; Inzicht in jezelf en inzicht in de ander (4 dagdelen)

Individuele Coaching:

  1. Op middel en hoger management niveau bij bedrijven en instellingenimage006

Het individueel coachen is altijd maatwerk. Door mijn ruim 25 jaar ervaring in zowel de business to business wereld als in het onderwijs ben ik sinds 2010 in het coachingsvak beland.

Naast mijn praktijkervaring heb ik extra kennis verworven in een pedagogisch en didactische universitaire opleiding. Hierbij ben ik in staat om de kennis praktisch toe te passen. De theorieën/werkwijzen waar ik gebruik van maak zijn o.a.:  Ofman, Verkuijl, Delfos, Maslow, J.Peter (Peter’s Principle) en de Ijsbergtheorie van McClelland.

Omdat individueel coachen altijd maatwerk is en blijft werk ik met een gratis intakegesprek, waarbij het formuleren van een concrete hulpvraag het startpunt moet zijn.

Bij wederzijds vertrouwen neemt de kans of een effectief coachingstraject toe. Dit traject omvat meestal zo’n 3-6 individuele gesprekken van ieder zo’n 1,5-2 uur. Nazorg vindt meestal plaats na 1-3 maanden.