Op zoek naar een geschikte examentrainer?

  523d1747bfd6896566680bcf58ed1572-1413726867

  Over Chessman Examentrainingen

  De trainingen van Chessman B.V. worden uitgevoerd door eerstegraads universitair geschoolde vakdocenten. De examentrainingen Economie en Management & Organisatie voor de Havo en VWO zullen worden gegeven in de regio Haarlem, Zaanstreek, Beverwijk, Castricum, Heiloo en Alkmaar. De uitkomst van je examen bepaalt een groot deel van je toekomst, bij Chessman Examentrainingen ben je in goede handen!

  Bekijk hier onze trainingen

  • Testimonial
   Annemiek de Jong, Examentraining 2015

   Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze examentraining bij Chessman. De afwisseling tussen theorie en oefening was precies goed. Daarbij maakt de sfeer en rust op het strand het helemaal af.

  • Testimonial
   Mathijs Fictoor, Examentraining 2015

   Ik kreeg een goed beeld van wat ik wel en nog niet goed beheers. Ik heb een goede ervaring gehad van de sfeer waarin goed te werken viel. Verder hebben de trainers een persoonlijke benadering!

  • Testimonial
   Leentje Blokland, Examentraining 2015

   Leuke training op een goede locatie. Kleine groep wat heel lekker werkt. Verder kregen we een duidelijke uitleg. De examentraining was een handig hulpmiddel!

  Onze kernwaarden

  Dit is waar wij voor staan

  Ons doel is: Leerlingen opleiden tot het behalen van hun diploma in het voortgezet onderwijs, op zodanige wijze dat leerlingen de inhoud van de vakken begrijpen en kunnen toepassen op examen niveau.

  Naast de vereiste examenstof, worden de meest relevante examenopgaven geoefend en getoetst. Hierbij wordt ook getraind in de lees- en schrijfvaardigheden die nodig zijn voor het goed beantwoorden van de vragen. Door het volgen van de trainingen wordt het zelfvertrouwen van de leerlingen verhoogd.

  Wij trainen sinds 2008 en hebben  geselecteerde actieve universitair eerstegraads opgeleide docenten. Naast de 2-daagse en bloktrainingen, bieden wij groepstrainingen op maat aan bij onze klanten én individuele examentraining. Ook bij uitval van uw docenten in de examenperiode kunnen onze trainers een oplossing bieden.

  Voor de trainingen en het tijdelijk inzetten van docenten kunt u contact met ons opnemen voor verdere informatie.

  Neem contact met ons op

  Als je vragen hebt met betrekking tot onze trainingen, kan je ons bereiken via onderstaande gegevens. Ook kan je het contactformulier invullen.

  Contact

  Telefoon: +31 (0)6 511 49 180
  Email: info@chessman.nl
  KVK nr: 37132910
  BTW nr: NL 817951672 B01

  Examentrainingen in de regio’s

  Haarlem
  Zaanstreek
  Beverwijk

  Castricum
  Heiloo
  Alkmaar